Ali Koçu kahreden haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ali Koçu kahreden haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demir ile berabere kalarak şampiyonluk maçında ağır yara alan Fenerbahçe'de bir kötü haberde başkan Ali Koç'un Kerim Rahmi Koç'tan geldi. Kayak yaparken kaza geçiren Kerim Rahmi Koç, hastaneye kaldırıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmada Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol geçersiz sayılırken ev sahibi takıma ise iki penaltı verilmesi maçın önüne geçti. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararları sarı-lacivertli camianın tepkisini çekerken sarı-lacivertli camiaya bir kötü haberde Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'tan geldi.

Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'tan korkutan haber geldi. Sömestir tatili için Fransız Alpleri kayak merkezi Curchevel'e giden Kerim Rahmi Koç kaza geçirerek yürekleri ağza getirdi.

Ali Koç aldığı haberle sarsıldı. Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç sömestir tatili için gittiği Courchevel'de kayak yaparken düşerek ciddi şekilde yaralandı.

basliksiz-1.jpg

Koç Ailesi, önceki gün akrabaları olan Aslı Çetiner'in 24 yaşındaki kızı Leyla Çiftkurt'un Londra'daki ölüm haberiyle yıkılmıştı.

TV100'de yer alan habere göre; dün de Aslı Çetiner'in kuzeni Ali Koç'un oğlu kayak kazası geçirip hastaneye kaldırıldı.

Kerim Rahmi Koç, tatile gitmeden önce, merhum amcası Mustafa Koç'un ölüm yıl dönümü olan 21 Ocak'ta, kabri başında düzenlenen anma törenine katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN