Ankaragücü'ne elenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Galatasaray'ı hedef aldı! 'Tüm Türkiye biliyor...'

Ankaragücü'ne elenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Galatasaray'ı hedef aldı! 'Tüm Türkiye biliyor...'

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olarak tura veda eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Galatasaray'ı hedef aldı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı MKE Ankaragücü'ne konuk olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Ankara'da alınan yenilgi sonrasında Süper Lig'in lideri Galatasaray'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında konuk olduğu Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'na veda etti. Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Galatasaray'ın dün akşam kazandığı Antalyaspor karşılaşması hakkında eleştirilerde bulundu.

Kartal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

“Bugünkü maçtan hepimiz ders çıkarttık. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp Hatay ve daha sonraki maçlarla ilgili de tekrar Fenerbahçe’nin nasıl futbol oynadığını herkese göstereceğiz. Ben herhangi bir endişe duymuyorum. Allah izniyle yine sezon sonu şampiyon olacağımıza yüzde 100 inanıyorum” ifadelerini kullandı.

"Dünkü maçla ilgili neler olduğunu tüm Türkiye biliyor. Ben ne söyleyebilirim! Kamuoyunun takdirine bırakıyorum Dünkü maçla ilgili değil sadece sezon başından beri gelen bir şey! Biz bir penaltı kazanıyoruz, herkes ayağa kalkıyor! Ama onun haricinde bir tane verilmeyen penaltımız var, onu kimse konuşmuyor! Çok fazla konuşmak istemiyorum orayla ilgili. Bugün istediğimiz tepkiyi veremedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN