Aort damarı yırtılan Ersen Martin'den kahreden haber! Bir döneme damga vurmuştu...

Aort damarı yırtılan Ersen Martin'den kahreden haber! Bir döneme damga vurmuştu...

Özellikle Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselen Türk futbolunun efsane golcülerinden Ersen Martin'den kahreden haber geldi. Geçen yıl mayıs ayında kalp krizi geçirerek acil ameliyata alınan eski yıldızdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye soktu.

Beşiktaş ve Trabzonspor formaları altında gösterdiği performansla bir döneme damga vurarak Milli Takım'a kadar yükselen son dönemde ise sağlık sorunları ile mücadele ederek hayatta kalma savaşı veren eski futbolcu Ersen Martin'den kahreden haber geldi. Eski yıldızdan gelen kötü haber hayranlarını duygulandırdı.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında kalp krizi geçirerek acil ameliyata alınan, daha sonrasında ise bir süre yoğun bakımda tedavi gören ve aort damarında yırtık tespit edilen eski milli futbolcu Ersen Martin'den kötü haber geldi.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle aort damarı yırtılan ve tekerlekli sandalye ile hayata tutunan Ersen Martin, kaderine terk edildi.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Aort damarının yırtılması nedeniyle 22 Şubat’tan bu yana Bursa Romatem Hastanesi’nde tedavi gören ve ‘yaşaması mucize’ denilen Ersen Martin, CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altına alındı.

Eski milli futbolcunun aylık bakım masrafının çok yüksek olduğu öğrenilirken Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ve geçmişte futbol oynadığı takımların milli yıldızın durumuna kayıtsız kalması hayranlarını üzüntüye boğdu.

'VEFASIZLIK ÖRNEĞİ'

Ersen Martin'in yakınları, eski milli futbolcunun daha önce beraber oynadığı takım arkadaşlarına durumu aktardıklarını ancak herhangi bir dönüş alamadıklarını kaydetti. Ersen Martin'in eski takım arkadaşlarının bu duruma kayıtsız kalması 'Vefasızlık örneği' olarak adlandırıldı.

Resim

Martin'in ismini vermek istemeyen yakın bir arkadaşı, Ersen Martin'in durumuna kayıtsız kalınmasına tepki göstererek “Bizler imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz ama bir yere kadar... En azından eski kulüplerinin yardım elini uzatmasını bekliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN