Arda Güler'in sabrı taştı! Carlo Ancelotti ile tartışınca Real Madrid'den ayrıldı. Dev kulübe imza atmak için gün sayıyor

Arda Güler'in sabrı taştı! Carlo Ancelotti ile tartışınca Real Madrid'den ayrıldı. Dev kulübe imza atmak için gün sayıyor

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euro artı bonuslarla İspanya devi Real Madrid'de transfer olan Arda Güler, geçirdiği sakatlıklardan dolayı pek forma şansı bulamamıştı. Özellikle Carlo Ancelotti tarafından forma şansı tanınmayan milli yıldızın başka bir kulübe transferi sık sık gündeme gelmeye devam ederken son yaşananlar bardağı taşırdı. Arda Güler kararını verdi. Carlo Ancelotti ile tartışınca Real Madrid'den ayrıldı! Dev kulübe imza atmak için gün sayıyor...

Hayali olan Real Madrid formasını giyen Arda Güler, bu sefer İtalyan hoca Carlo Ancelotti'nin engeline takıldı. Pek forma şansı bulamayan genç yıldızın ismi transfer listeleriyle anılırken sıcak bir gelişme yaşandı. Arda Güler'in sabrı taştı! Carlo Ancelotti ile tartışınca Real Madrid'den ayrılma kararı aldı. Arda Güler, Ancelotti'nin izin vermesi halinde yeni sezonda Bayer Leverkusen forması giyecek.

ARDA GÜLER'İN SABRI TAŞTI!

Sakatlıklardan dönen Arda Güler'in kısıtlı sürelerde şans bulması canını sıkmış durumda. Celta Vigo karşısında da gol sevinci yaşayan Arda Güler kararını verdi. İspanyol basınında yer alan habere göre, Arda Güler artık daha fazla süre almak istediği ve bunu açık açık söylediği ifade edildi. İtalyan hoca Carlo Ancelotti ise Güler'e sakin olmasını ve zamanı geldiğinde kadroya monte edileceğini söyledi.

yeni-proje-2024-04-03t113054-063.jpg

REAL MADRID'DEN AYRILIYOR: DEV KULÜBE İMZA ATACAK

Yer alan haberlerde, bu sezon fırtınalar estiren Bayer Leverkusen'in Arda Güler ile ilgilendiği ifade edildi. Xabi Alonso yönetiminde yenilgisiz devam eden Alman ekibinin genç yıldızı kadrosunda görmek istediği belirtildi. Önümüzdeki haftalarda Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanan Leverkusen genç yıldızı kiralık olarak kadro katmaya çalışacak.

yeni-proje-2024-04-03t113201-067.jpg

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro'ya transfer edilen Arda Güler, 7 maçta toplam 98 dakika süre alabildi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN