Aslan ve Kanarya sahaya çıkıyor! İşte derbinin muhtemel 11'leri...

Aslan ve Kanarya sahaya çıkıyor! İşte derbinin muhtemel 11'leri...

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Kanarya'nın evinde karşı karşıya geliyor. İşte nefes kesecek derbinin muhtemel 11'leri...

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de ter dökecek. Trendyol Süper Lig'in 18. haftası dev bir maçla futbolseverler ile buluşuyor.

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla iki bin 79 Galatasaray taraftarı, takımını deplasman tribününde destekleyebilecek.

İki ekipte ligde çıktıkları 16 maçta, 14 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşarken 43'er puan topladı. Derbi haftasına sarı-lacivertliler averajla liderlik koltuğunda girerken, sarı-kırmızılılar ise ikinci basamakta.

Fenerbahçe ile Galatasaray, derbiyle tarihte 398. kez mücade etmiş olacak. Sarı-lacivertliler, geride kalan 397 maçtan 148'ini kazandı, sarı-kırmızılı ekip ise 127 kez galip geldi. 122 maçta taraflar eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin attığı 540 gole, Galatasaray 496 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Livakovic, Osayi-Serdar-Djiku-Ferdi, İsmail-Crespo, İrfan Can-Szymanski-Tadic, Dzeko

GALATASARAY

Muslera, Boey-Sanchez-Abdülkerim-Barış Alper, Torreira-Kaan, Tete-Kerem A.-Zaha, Icardi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN