Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin VAR hakemi belli oldu

Süper Lig'in 18. haftasında Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun oldu. Derbinin AVAR koltuğunda ise Özgür Yankaya ile Kerem Ersoy oturacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe derbide Galatasaray'ı konuk edecek.

Süper Lig'de derbi heyecanı yaşanırken karşılaşmanın VAR hakemi de belirlendi. Derbinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Mustafa İlker Coşkun oldu. Coşkun’a, AVAR’da Özgür Yankaya ve Kerem Ersoy eşlik edecek.

mustafa-ilker-coskun.jpg

Ülker Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Karşılaşma beIN SPORTS'dan naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, İsmail, Crespo, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Barış Apler, Torreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Zaha, Icardi

Fred ve Mert Hakan cezalı, Becao ve Zajc sakat

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN