Aslan'da sürpriz ayrılık: Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Yollar ayrıldı: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Aslan'da sürpriz ayrılık: Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi! Yollar ayrıldı: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray'da transfer döneminde hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray, bir yandan yandan yarın akşam evinde ağırlayacağı Ümraniyespor'u mağlup etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda yer alan Galatasaray, yarın akşam evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. Aslan, İstanbul derbisinden zaferle ayrılması halinde galibiyet serisini 11 maça çıkartarak tarihi bir başarı elde edecek.

YOLLAR AYRILDI

2018-2019 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için transferdeki çalışmalarını sürdürüyor. Aslan, bu sezon sarı-kırmızılı formayı 14 maçta terleten 32 yaşındaki savunma oyuncusu Patrick van Aanholt ile yolları ayırma kararı aldı.

TRANSFER HABERİ: Galatasaray'a Patrick Van Aanholt piyangosu! İmdada komşu yetişti - Aspor​​​​​​​

32 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon sonuna kadar Hollanda ekibi PSV'ye kiralandı. Tecrübeli savunma oyuncusu bu sabah saatlerinde İstanbul'dan ayrılarak Hollanda'ya gitti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; PSV Eindhoven, 32 yaşındaki futbolcunun 950 bin euroluk ücretini karşılayacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN