Aslan'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin golcüsü bedavaya Galatasaray'a imzayı atıyor!

Aslan'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin golcüsü bedavaya Galatasaray'a imzayı atıyor!

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayarak Süper Lig'deki şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü ismini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, gözünü Kadıköy'e dikti. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü ismini kadrosuna katmak için resmen kolları sıvadı.

Beyaz TV'den Mehmet Batuhan Ağır'ın haberine göre; Galatasaray, bu sezon özellikle oyuna sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında yer almasında başrol oynayan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'ye kancayı taktı.

Aslan'ın Belçikalı yıldız golcüyü yaz transfer döneminde kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü. Sarı-kırmızılı yöneticilerin golcü oyuncunun menajeriyle temas kurduğu belirtildi.Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasını son kez mi giydi? | Transfermarkt

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 43 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 24 gol 3 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 54,30 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Belçikalı golcünün Fenerbahçe ile olan kontratı 30 Haziran'da sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN