Aslan'ı reddederek Fenerbahçe'ye imza atmıştı! Fred, Galatasaray'ı hedef aldı: Tepki toplayan açıklama...

Aslan'ı reddederek Fenerbahçe'ye imza atmıştı! Fred, Galatasaray'ı hedef aldı: Tepki toplayan açıklama...

Geçtiğimiz günlerde 9,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, transfer sürecinde kendisiyle ilgilenen Galatasaray'ı hedef aldı. Tecrübeli futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe yönelik açıklamaları Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ancak Fenerbahçe'ye transfer olarak uzun yıllar unutulmayacak bir transfere imza atan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, sarı-kırmızılı ekibi hedef alarak tepki toplayan açıklamalara imza attı.

İngiliz devi Manchester United forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın teklifini reddederek 9,7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, sarı-kırmızılı ekibe yönelik tepki toplayan açıklamalarda bulundu.

TEPKİ TOPLAYAN AÇIKLAMA

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Galatasaray'dan teklif aldığını ancak Fenerbahçe'ye transfer olmayı tercih ettiğini açıklayarak "Transfer sürecinde başka Türk takımlarının da ilgisi vardı. Sadece Türk takımlarının değil farklı ülkelerden ve İngiltere'den de ilgi vardı. Fenerbahçe bana gelip kafalarındaki proje ve hedefleri anlatınca buraya gelmek istedim. Bana sunulan proje ve hedefler çok hoşuma gitti. Bu transfer döneminde çok ciddi şekilde yaklaştılar. Taraftarlar da benim bu kararı vermemde etki etti. Çok mutluyum bu tercihi yaptığım için. Taraftarlarımız harikalar. 90 dakika boyunca destekliyorlar. Bu durum da benim çok hoşuma gitti ve umarım sezon boyu devam eder" dedi.

"KAÇ KEZ ARADILAR BİLMİYORUM"

Brezilyalı futbolcu, bir basın mensubunun "Galatasaray Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, sizi kaç kez aradı?" şeklindeki sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Demin de söylediğim gibi ilgilenen başka kulüpler de vardı. Ama bu süreci menajerim üzerinden yürütüp teklifleri menajerim üzerinden ilettiler. Menajerim bu teklifleri bana iletti. Kaç kez aradılar bilmiyorum. Teklif olduğu doğru ama ben buraya, bu büyük kulübe gelmeyi tercih ettim."

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun 'Galatasaray'ın beni kaç kez aradığını bilmiyorum' şeklindeki açıklaması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN