Aslan'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imzayı atıyor...

Aslan'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imzayı atıyor...

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ara transfer döneminde henüz kadrosunu güçlendiremeyen Trabzonspor, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı. Bordo-mavili ekip, sarı-kırmızılı ezeli rakibinin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-5 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Trabzonspor, transfer operasyonunda kolları sıvadı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor'un takımın yıldız ismi Emre Akbaba'ya talip olduğunu açıkladı. Sancak ayırca Trabzonspor dışında Ankaragücü ve Pendikspor'un da yıldız futbolcuya talip olduğunu duyurdu.Emre Akbaba'dan transfer itirafı: Fenerbahçe ve Beşiktaş...- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Güncel piyasa değeri 1.6 milyon euro olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Adana Demirspor forması altında 28 maçta görev alırken 7 gol 1 asiste imza attı.

Tecrübeli orta saha oyuncusunun transferinde Abdullah Avcı'nın ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Akdeniz ekibinden ayrılmaya sıcak bakan yıldız futbolcunun Trabzonspor'a transfer olmaya yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.

Yıldız futbolcu 2018-2022 yılları arasında Galatasaray formasını terletmişti. Bu transferde kısa süre içerisinde gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN