Aziz Yıldırım olsaydı Göksel Gümüşdağ, Mehmet Büyükekşi'yi TFF Başkanı yapamazdı

Aziz Yıldırım olsaydı Göksel Gümüşdağ, Mehmet Büyükekşi'yi TFF Başkanı yapamazdı

(Son Dakika FB Haberleri) Kendi Youtube kanalında Hugh Dallas-Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya toplantısını değerlendiren, ayrıca Fenerbahçe'nin kümeye düşme ihtimali üzerine yaptığı yorumlarla bir hayli dikkat çeken Ümit Özat, Sarı Lacivertli takım için 'Belçika 7.Lig'den sezona başlarlar' sözlerini sarfetti. İşte Özat'ın o sözleri...

FEDERASYONUN İÇİNDE KÖSTEBEK VAR

Belli ki bu video içeriden sızdırılmış, demek ki federasyon içerisinde köstebek var diyebiliriz. Ali Koç 15 gün önce böyle bir toplantı olduğunu ifade etmiş, Mehmet Büyükekşi bu toplantıyı yalanlamıştı. İşin acı tarafı Tete'nin penaltısının doğrusu yanlışı değil, konu TFF'nin acizliği, konu MHK'nin yetersizliği, konu hakemlerin omurgasızlığı, bir duruşlarının olmaması! Hugh Dallas diyor ki 'Sakin kafayla 1 hafta sonra düşündüğünde bu pozisyonun penaltı olduğunu hala düşünüyor musun?' Abdülkadir Bitigen de diyor ki 'Evet pozisyon penaltı değil yanlış karar vermişim'

TÜRK HAKEMLERİ SÜMSÜK GİBİ

Bu nasıl bir koltuk hırsıdır. Mehmet Büyükekşi'yi TFF Başkanlığına getiren Göksel Gümüşdağ'dır, her taşın altından Göksel Gümüşdağ çıkar ama kimse ona dokunamaz. Göksel Gümüşdağ'ın korktuğu tek başkan da Aziz Yıldırım'dır. Aziz Yıldırım olsaydı Mehmet Büyükekşi TFF Başkanı olamazdı. Tete'nin pozisyonunun penaltı olmadığını anlamak, söylemek için ne Hugh Dallas'a ihtiyacımız var ne de Collina'ya... Abdülkadir Bitigen'in, Özgür Yankaya'nın verdiği cevapları gördünüz mü? Sümsük gibilerdi.

huu.jpg

Hugh Dallas gibi bir tane sirk maymunu çıkmış sizi fırçalıyor. Hugh Dallas kim ki sizi rezil ediyor. Topluca bırakın hakemliği, illa kovulmayı mı bekliyorsunuz? Federasyon komple lağvedilmesi, nasıl ki belediyelere kayyum atanıyorsa TFF'ye de MHK'ye de kayyum atanmalı. Yarın Ali Koç ile Hugh Dallas arasında bir anlaşma var derlerse şaşırmayın.

FENERBAHÇE BELÇİKA'DA 7. LİG'DEN Mİ SEZONA BAŞLAYACAK!

Futbol Federasyonu'nda Hamit'lerin, Mesut'ların menajerlerle olan ilişkilerini hepsini açıklayacağım. Cumhurbaşkanımıza seslendim; bu ülkeye bir Margaret Thatcher darbesi gelmesi lazım. Türk futbolu baştan aşağı temizlenip, kulüpler borçlarını sıfırlayıp öyle Avrupa kupalarına katılması gerek. Ertem Şener'in 'Fenerbahçe kendine lig arıyor' diye bir haberi var. Bir kere lig aranmaz, bugün Belçika'ya gitseniz 7.8. ligden başlamanız lazım. Almanya, Fransa, İtalya için de aynı şey geçerli, en alt ligden sezona başlamanız gerek, yani bu imkansız.

FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 2 MAÇA ÇIKMAZSA TFF 1.LİG'DE!

Fenerbahçe bu ligden çekilmeli. Takım ilk maça çıkmayacak, ikinci maça çıkmayacak ve direkt TFF 1.Lig'e düşecek, bence böyle bir yol izlemeli. Fenerbahçe kümeye düşerse büyüklüğünden bir şey kaybeder mi? 10 sene şampiyon olmadılar, 1 yıl daha olmazlarsa ne değişir? Galatasaray 14 sene şampiyon olamadı büyüklüğünden bir şey kaybetti mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN