Aziz Yıldırım tarihe geçecek transfer bombasını patlatıyor! 339 milyon euroluk süper yıldız: Yer yerinden oynayacak...

Aziz Yıldırım tarihe geçecek transfer bombasını patlatıyor! 339 milyon euroluk süper yıldız: Yer yerinden oynayacak...

Haziran ayında Ali Koç ile başkanlık yarışı verecek olan Aziz Yıldırım, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Yıldırım, 339 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Sezonu ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk hasretine son veremeyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek ay yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, 339 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Gelecek ay yapılacak başkanlık seçimini kazanması halinde Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına geçireceğini açıklayan Aziz Yıldırım transfer bombalarını da patlatmaya hazırlanıyor. Yıldırım, 339 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Yıldırım, seçimi kazanması halinde Belçikalı golcü Romelu Lukaku'ya sarı-lacivertli formayı giydirmeyi hedefliyor. Yıldırım'ın transfer için görevlendirdiği isimlerin Lukaku'nun temsilciyle bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Sezonu kiralık olarak Roma'da geçiren, bonservisi Chelsea'de bulunan ancak İngiliz ekibinde kadroda düşünülmeyen Belçikalı golcü için tüm imkanlar seferber edilecek.Fenerbahçe Transfer Gündeminde: Romelu Lukaku Geliyor mu?

Kanarya, Lukaku'yu kadrosuna katması halinde Edin Dzeko ile yollarını ayıracak. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü için bugüne dek toplamda 339 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bu sezon Roma forması altında 47 karşılaşmada görev alan Lukaku, bu karşılaşmalarda 21 gol 4 asiste imza attı.

Belçikalı süper yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 647 karşılaşmada görev alırken 309 gol 90 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN