Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe taraftarına transfer müjdesi! 18 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor. 22 gol 15 asist...

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe taraftarına transfer müjdesi! 18 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor. 22 gol 15 asist...

Fenerbahçe başkanlık seçimine doğru giderken flaş gelişmeler peş peşe geliyor. Aday olma kararı alan eski Başkan Aziz Yıldırım, transfer müjdelerini peş peşe duyuruyor. Yıldırım cephesi 18 milyon euroluk yıldız özel jetle getiriyor. 22 gol 15 asist performansıyla taraftarı heyecana boğdu. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkanlık süreci öncesi milyonlarca taraftarın beklediği haber geldi. Efsane başkan Aziz Yıldırım tekrardan aday olacağını duyurdu. Yıldırım aynı zamanda peş peşe transfer müjdelerini verdi. 18 milyon euroluk yıldızı özel jetle getiriyor. 22 gol 15 asist... Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak.

AZİZ YILDIRIM TEKRARDAN ADAY OLDU

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Galatasaray'a büyük şans tanıdı. Aradaki fark 6 puana kadar çıkarken gözler 37.haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiye çevrildi. Başkanlık yarışına doğru giden sarı lacivertlilerde başkan adaylarından Sadettin Saran yaptığı açıklamaya Ali Koç’un lehine adaylıktan çekildi. Ali Koç ise 3.kez başkan adayı olduğunu duyurdu.

Öte yandan Fenerbahçe’de Ali Koç’un ardından eski Başkan Aziz Yıldırım açıklama yaparak başkan adayı olduğunu duyurdu. Yıldırım, “Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım” dedi.

yeni-proje-2024-05-14t134322-187.jpg

İSMAİL KARTAL'IN BİLETİ KESİLDİ

En çok merak edilen soru olan 'İsmail Kartal ile yollar devam edecek mi?' sorusunu yanıtlayan Yıldırım, “Fenerbahçe'nin bu saatten sonra teknik direktörlük konusunda 'Bizim çocuğumuz' diyerek devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe, artık büyük hocalarla mücadele etmelidir” dedi. Teknik direktörlük görevi için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüğünü ifade eden Yıldırım, başkan seçilmesi durumunda Mourinho’yu göreve getireceğini ifade etti.

18 MİLYON EUROLUK YILDIZ GETİRİLİYOR! 22 GOL 15 ASİST...

Bunun yanında Aziz Yıldırım cephesi transfer çalışmalarına başladı. Yıldırım’ın kurmaylarının temas kurduğu ismin sezon sonunda Portekiz ekibi Benfica’dan ayrılacak olan Rafa Silva, olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-05-14t134305-209.jpg

Bu sezon Portekiz ekibinde 52 maça çıkan Rafa Silva, 22 gol atarken 15 de asist yaptı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki futbolcu forvet arkası, sol ve sağ kanat mevkilerinde forma giyebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN