Aziz Yıldırım'dan yılın transfer müjdesi! 50 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Dzeko forma yüzü göremeyecek

Aziz Yıldırım'dan yılın transfer müjdesi! 50 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Dzeko forma yüzü göremeyecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışında üst üste puan kayıpları yaşayan sarı-lacivertliler, zirvede bulunan Galatasaray ile arasındaki farkı bir türlü kapatamadı. Başkanlık yarışında aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho müjdesinden sonra bir bomba daha patlattı. Aziz Yıldırım'dan yılın transfer müjdesi! 50 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. İşte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Fenerbahçe'de başkanlık yarışı tüm heyecanıyla devam ediyor. Başkan Ali Koç'un tekrardan aday olmasının ardından adaylığını koyacağını açıklayan Aziz Yıldırım taraftarları heyecana boğdu. Yetkin bir ekip ile başa geleceğini belirten Yıldırım, transfer müjdelerini peş peşe patlıyor. Aziz Yıldırım'dan bir transfer müjdesi daha. 50 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Dzeko forma yüzü göremeyecek.

AZİZ YILDIRIM'DAN PEŞ PEŞE TRANSFER BOMBALARI

Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimde başkanlığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü söyleyerek herkesi heyecana boğdu. Transfer bombalarını patlatan Yıldırım, bu sefer de Romelu Lukaku müjdesi geldi. Aziz Yıldırım'ın, Chelsea ile görüşerek Romelu Lukaku'yu, Fenerbahçe'ye kiralık olarak getirmek istediği iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-15t113640-189.jpg

50 MİLYON EUROLUK GOLCÜ GELİYOR! DZEKO FORMA YÜZÜ GÖREMEYECEK

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de başkanlık yarışı heyecanla devam ediyor. Aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım, bombaları peş peşe patlatıyor. Aziz Yıldırım, Romelu Lukaku transferi için de kollarını sıvamaya başladı. Jose Mourinho'nun isteyeceği tüm isimleri alacağız diyen Aziz Yıldırım rotasını öncelikle Romelu Lukaku'ya çevirdi.

yeni-proje-2024-05-15t113652-541.jpg

Roma'ya kiralık olarak giden ve sezon sonunda Chelsea kadrosunda düşünülmeyen Romelu Lukaku'nun yeniden Mourinho etkisiyle Fenerbahçe'ye kiralık olarak imza atabileceği öğrenildi. 31 yaşındaki Romelu Lukaku bu sezon 46 maçta 20 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN