Aziz Yıldırım'ın sağ kolu Okan Buruk'u hedef aldı! 'Gelecek sene yalatacağız...'

Aziz Yıldırım'ın sağ kolu Okan Buruk'u hedef aldı! 'Gelecek  sene yalatacağız...'

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Haziran ayında yeni başkanını seçecek. Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın yarışacağı seçime sayılı günler kala Yıldırım'ın sağ kolu, Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Okan Buruk'u hedef aldı.

Gelecek ay yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın sağ kolu, Galatasaray'ı üste üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştıran Okan Buruk'u hedef aldı.

Haziran ayında Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak. Kanarya'da seçime saylı günler kala Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Mahmut Uslu, Galatasaray'ın patronu Okan Buruk'u hedef aldı.

Buruk'un şampiyonluk kutlamalarında yaptığı küfürlü tezahürata tepki gösteren Mahmut Uslu, "Rakibin mevcut antrenörüne o küfürlü şarkıyı gelecek sene yalatacağız" dedi.Mahmut Uslu kimdir, kaç yaşında? Mahmut Uslu mesleği ne? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Uslu ayrıca Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde Fenerbahçe'yi şampiyonluğa ulaştıracaklarını öne sürerek "Galatasaray'ın bu çıkışını indireceğiz. 3 sene de şampiyonluk için geliyoruz. Yeter ki seçilelim. Aziz Yıldırım hepimizin lideri, Ali Koç'un da lideriydi ama o yanlış yollara girdi." açıklamasında bulundu.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN