Barış Alper Yılmaz Galatasaray formasıyla son maçını çıkıyor! Alman devi İstanbul'a geldi, 25 milyon euroyu gözden çıkardılar

Barış Alper Yılmaz Galatasaray formasıyla son maçını çıkıyor! Alman devi İstanbul'a geldi, 25 milyon euroyu gözden çıkardılar

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımda birçok yıldızın süresi dolarken transfer için peş peşe gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen iddialara taraftarları şoke etti. Barış Alper Yılmaz Galatasaray formasıyla son maçını çıkıyor! Alman devi İstanbul'a geldi, 25 milyon euroyu gözden çıkardılar. Hayırlı uğurlu olsun! İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu akşam kimin şampiyon olacağı sonunda belli olacak. Büyük bir avantaja sahip olan Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi gelen transfer haberleri ise taraftarları şaşkına çevirdi. Barış Alper Yılmaz Galatasaray formasıyla son maçını çıkıyor! Alman devi İstanbul'a geldi, 25 milyon euroyu gözden çıkardılar. Sarı-kırmızılıların kasası parayla dolup taşacak.

BARIŞ ALPER YILMAZ SON MAÇINI ÇIKIYOR

Bu sezon başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak milli yıldıza Bundesliga'dan sürpriz bir ekip kanca attı. Fanatik'te yer alan habere göre, Barış Alper Yılmaz için Bundesliga ekibi Leipzig devrede.

yeni-proje-2024-05-26t125009-651.jpg

ALMAN DEVİ İSTANBUL'A GELDİ! 25 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Leipzig, Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Transferin bu paraya gerçekleşmesi durumunda Barış Alper Yılmaz yurt dışına transfer olan en yüksek bonservis ödenmiş yerli futbolcu olacak.

yeni-proje-2024-05-26t124950-100.jpg

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla 54 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik performans gösterdi.

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkıyor.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele bugün saat 19.00’da başlayacak.

Konyaspor - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Konyaspor karşısında Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN