Beijing Guoan, Slaven Bilic ile yollarını ayırdığını duyurdu

Beijing Guoan, Slaven Bilic ile yollarını ayırdığını duyurdu

Çin'in Beijing Guoan FC takımı Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bilic'in Beijing ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinin ardından adı bir kez daha Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılmaya başladı.

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Slaven Bilic, Çin macerasını noktaladı. Çin kulübü Beijing Guoan, Hırvat teknik isimle sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini açıkladı.

Beijing'in yaptığı açıklamada, Slaven Bilic'in Aralık 2022'de bitecek sözleşmesi Bilic'in kariyerini Avrupa'da sürdürmek istemesi nedeniyle sözleşmesi karşılıklı olarak feshettiği vurgulandı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDE

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarında istediği isim olan Bilic'in, takımdan ayrılmasının ardından Türkiye'ye tekrar dönmesi gündeme geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN