Beşiktaş aradığı beki Süper Lig'de buldu! Hasan Arat kurmaylarıyla harekete geçti. 5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Beşiktaş aradığı beki Süper Lig'de buldu! Hasan Arat kurmaylarıyla harekete geçti. 5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Fernando Santos ile gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Beşiktaş'ta sıcak dakikalar yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip aradığı sağ beki Süper Lig'de buldu. Başkan Hasan Arat kurmaylarıyla harekete geçti. 5 milyon euroluk yıldız bonservis bedeli olmadan geliyor. İmza atması an meselesi...

Süper Lig'de Trabzonspor ile üçüncülük yarışı veren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Defans bölgesinde takviyelerde bulunmak isteyen siyah-beyazlı ekip aradığı ismi sonunda buldu. Başkan Hasan Arat kurmaylarıyla harekete geçti. Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak. 5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor.

BEŞİKTAŞ ARADIĞI İSMİ SÜPER LİG'DE BULDU

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Sağ bek arayışında olan siyah-beyazlı ekip aradığı ismi buldu. Sözcü’nün haberine göre Beşiktaş, bonservisi Adana Demirspor takımında forma giyen Faslı sağ bek Youcef Atal’ı transfer etmek istiyor.

yeni-proje-2024-04-02t141053-950.jpg

HASAN ARAT HAREKETE GEÇTİ! 5 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR

Başkan Hasan Arat ve kurmayları sürpriz isim için girişimlere başladı. Siyah-beyazlı yönetimin 27 yaşındaki futbolcunun transferi için hafta için temsilcisiyle görüşme yapması bekleniyor. Sezon sonunda boşa çıkacak olan futbolcu anlaşma sağlanırsa futbolcu bedelsiz olarak Beşiktaş forması giyecek.

yeni-proje-2024-04-02t141112-160.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 4.7 milyon euro olarak gösterilen Youcef Atal, Adana Demirspor formasıyla çıktığı 5 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN