Beşiktaş aradığı golcüyü sonunda buldu! Alman basını son dakika olarak duyurdu: Hasan Arat 31 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Beşiktaş aradığı golcüyü sonunda buldu! Alman basını son dakika olarak duyurdu: Hasan Arat 31 milyon euroluk yıldızı getiriyor

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları için kollar sıvandı. Bu sezon istediği başarıyı gösteremeyen ve birçok teknik direktör ile anlaşıp yolları ayıran siyah-beyazlılarda hoca arayışı devam ederken transfer müjdeleri peş peşe geliyor. Beşiktaş aradığı golcüyü sonunda buldu! Alman basını son dakika olarak duyurdu. Başkan Hasan Arat 31 milyon euroluk yıldızı getiriyor. İmzası an meselesi artık. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de aradığı başarıyı yakalayamayan Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. Kadroyu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar ileri hattında yaşadığı gol sorunu için düğmeye bastı. Alman basını son dakika olarak duyurdu. Beşiktaş aradığı golcüyü sonunda buldu! Başkan Hasan Arat 31 milyon euroluk yıldızı getiriyor.

BEŞİKTAŞ ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU

Trendyol Süper Lig’in 36.haftasında Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Trabzonspor'ın arkasında yer alarak 4. sırada devam ediyor. Yaşanan puan kaybının ardından siyah-beyazlılar ligin 37.haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Öte yandan Kadro yapılanması kapsamında Vincent Aboubakar ile sezon sonunda yollarını ayırmaya karar veren Beşiktaş, aradığı golcü futbolcuyu buldu.

yeni-proje-2024-05-14t143554-816.jpg

ALMAN BASINI DUYURDU! 31 MİLYON EUROLUK GOLCÜ GELİYOR

Alman basınından Bild’in haberine göre Beşiktaş, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’dan golcü futbolcu Sébastien Haller’i transfer etmek istiyor. Özellikle başkan Hasan Arat'ın yıldız golcüyü yakından takip ettiği ve transfer etmek istediği belirtildi.

yeni-proje-2024-05-14t143610-500.jpg

6 Temmuz 2022 tarihinde Hollanda ekibi Ajax’tan 31 milyon euro bedelle transfer edilen golcü futbolcu, bu sezon forma giydiği 18 maçta 3 gol attı, 2 asist yaptı. Haller kariyerinde Auxerre, Utrecht, Frankfurt, West Ham, Ajax, Dortmund takımları forması giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN