Beşiktaş deplasmanda yoklara oynadı! Şenol Güneş sahayı eleştirdi: "Agresif oynamadık rakibe izin verdik"

Beşiktaş deplasmanda yoklara oynadı! Şenol Güneş sahayı eleştirdi: "Agresif oynamadık rakibe izin verdik"

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasının erteleme karşılaşmalarından biri olan Adana Demirspor Beşiktaş mücadelesini, ev sahibi ekip 4-2'lik skorla geçti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, takımı eleştirdi.

Deplasmanda ağır bir yenilgi alan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Çok hatalı oynadıklarını söyleyen Güneş "Bugün çok hatalarımız oldu. Aslında 2 pozisyon biz hücuma çıktığımızda, kaptırdığımız toplardan rakibe uzak kaldık ve 2 gol yedik. Hücum ettiğimizde golü bulmamız gerekirken, rakibin oyununa yenik düştük. Rakibin oynamasına izin verdik. Top kazanmak için agresif, sert oynamadık. Oynadığımız oyun şekli kazanmaya yetmedi. Kötü goller yedik. Rakibe bunu vermemek gerekiyordu. Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Kızgın ve üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı" dedi.

senol2.jpg

26.dakikada sakatlanarak kenara alınan deneyimli kaleci Mert Günok'un da hakkında bilgi veren deneyimli teknik adam "Sakatlığı var. Durumuna bakacağız. Şu anda bir şey söylemek doğru değil. Büyük ihtimalle oyunun başında da vardı. O etkilemiş de olabilir. Yarına daha net konuşuruz. Dizinde olan bir şey. Ona bakacağız" şeklinde konuştu.

Yönetimin eleştirmesini yorumlayan Güneş "Taraftar kaybettiğinizde tepki gösterir. Yönetimin, oyuncularla bir sorunu yok. Transferler yapılmış, bitmiş. İstifa edince yönetim ne olacak? Şimdi eldeki oyuncularla ne yapacağımızı düşüneceğiz. Oyuncuların, yönetimden beklediği bir şey yok. Çünkü her şey yapılıyor. Sorumluluk sahada oyuncularda ve bende" dedi.

senol.jpg

Hedeflerinin şampiyonluğa oynamak olduğunu söyleyen Şenol Güneş "Hedefimiz şampiyonluğa oynamak. 6 maçta 8 puan kaybettik ama seri yapmak gerekiyor. Pes etmek yok, ayağa nasıl kalacağız kısmına bakacağız. Aynı oyuncular çok daha iyi oynayacak. Oynamazlarsa, ben çekeceğim sorumluluğu" açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş'ın 2.golünü atan Rashica ise "Bu oyun bizim oyunumuz değil. Adana'ya başka umutlarla gelmiştik. Beşiktaş'ın oyunu bu olamaz, böyle oynayamaz! Neyi yanlış yaptığımıza bakacağız ve bunu düşüneceğiz. Kendi oyunumuzu oynayamadık. Çok top kaybettik, ikili mücadeleleri kaybettik. Taraftarlardan özür dileriz. Daha fazla çalışacağız" ifadelerinde bulundu.

rashica.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN