Kartal üç puana kondu! Beşiktaş:3 İstanbulspor:1

Kartal üç puana kondu! Beşiktaş:3 İstanbulspor:1

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında İstanbulspor’u konuk etti. Siyah-Beyazlı ekip, Cenk, Aboubakar ve Redmond’ın golleriyle sahadan 3-1’lik zaferle ayrıldı. Bu sonucun ardından Şenol Güneş’in öğrencileri, ligdeki galibiyet serisini 3 karşılaşmaya yükseltti.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti.

18. dakikada Eze’nin pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Ethemi’nin kaleye sokularak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yandan auta gitti.

22. dakikada Ghezzal’ın sağdan kullandığı korner atışında savunmanın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlağa ceza yayı üzerindeki Masuaku çok sert vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.

33. dakikada rakip yarı alanda kazanılan serbest vuruşu Muammer Sarıkaya arka direğe ortaladı. Savunmanın arasından iyi yükselen Eze istediği vuruşu yapamadı.

42. dakikada Beşiktaş öne geçti. Sağ taraftan kazanılan korner atışında topun başına geçen Ghezzal, bu kez kale sahasının içine ortaladı. Savunmanın arasında iyi yükselen Cenk Tosun, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadelenin 50. dakikasında organize gelişen İstanbulspor atağında Loshaj’ın ceza sahası dışından çok sert ve falsolu bir şut çıkarttı. Loshaj’ın etkili vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri döndü.

56. dakikada Beşiktaş farkı 2’ye çıkarttı. Sol kanatta Salih’ten aldığı pasla ceza alanına yaklaşan Aboubakar, yaklaşık 30 metre mesafeden kaleye yolladığı sert plase şut ile meşin yuvarlağı uzak köşede filelerle buluşturdu: 2-0.

70. dakikada fark 1’e düştü. Mert’in kısa düşen pasında araya giren Lokilo, ceza alanına girerken duvar pası yaptı ve arka direkte topu boş ağlara yolladı: 2-1.

74. dakikada Colley’in ıskaladığı topu kapan ve aşırtma bir vuruş deneyen Emir Kaan, Mert’i geçemedi.

90+3. dakikada fark 2’ye çıktı. Hızlı gelişen atakta ceza yayı önünde topla buluşan Redmond çok sert bir şutla ağları buldu: 3-1.

Maçın kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş, galibiyet serisini 3 karşılaşmaya yükseltti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN