Beşiktaş'tan rahat galibiyet

Beşiktaş'tan rahat galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Kara Kartal, rakibini 2-0 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesi moral buldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak

İSTANBULSPOR: Alp Arda; Okan, Modestas, Coly, Ali; Sambissa, Loshaj; Kenio, Mendy, Emir Kaan; Emrehan.

BEŞİKTAŞ: Mert; Onur, Necip, Colley, Masuaku; Al Musrati, Gedson; Muçi, Rashica, Cenk; Semih

BEŞİKTAŞ İKİ GOLLE GALİBİYETE UZANDI

8747382.jpg

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çaldı.

Maçın ilk yarısında tempo oldukça yüksekti. Her iki takımda net pozisyonlar üretmeyi başardı. Karşılaşmanın gol perdesini ise Semih Kılıçsoy açtı. 18 yaşındaki yıldız futbolcu, Cenk Tosun'un pasında nefis bir gole imza atarak takımını öne geçirdi. İstanbulspor, 36. dakikada Okan Erdoğan ile direğe takıldı. Beşiktaş, ilk yarıyı önde kapattı.

İkinci yarıda da tempo yüksekti. Mert Günok'un kurtarışlarıyla skoru tutan Beşiktaş, 54. dakikada farkı ikiye çıkardı. Kara Kartal'ın yeni transferi Ernest Muçi, güzel bir golle fileleri sarsarak skoru 2-0'a getirdi. Genç yetenek böylelikle Beşiktaş kariyerindeki ilk golünü kaydetmiş oldu.

İstanbulspor engelini 2-0'la geçen Beşiktaş, puanını 46'ya çıkardı ve Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. Konuk ekip ise 12 puanda kaldı.

Öte yandan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Bahtiyar, gördükleri sarı kartla Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşma hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğüyle başladı.

Karşılaşmada ilk 10 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle geçildi. Maçta tempo oldukça yüksek.

Beşiktaş, 15. dakikada gole yaklaştı. Gedson Fernandes'in kullandığı serbest vuruş az farkla dışarı çıktı.

İstanbulspor, 22. dakikada inanılmaz bir fırsatı değerlendiremedi. Al Musrati'nin pas hatası sonrası Mert Günok ile karşı karşıya kalan Mendy, meşin yuvarlağı tecrübeli kaleciye nişanladı.

Beşiktaş, 24. dakikada öne geçti. Organize gelişen Beşiktaş atağında Semih Kılıçsoy, nefis bir gol vuruşuna imza atarak takımını öne geçirdi.

Beşiktaş'ta 34. dakikada sarı kart gören Gedson Fernandes, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

36. dakikada İstanbulspor gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen ortaya ön direkte iyi yükselen Okan Erdoğan'ın kafa vuruşu üst direkten oyun alanına döndü.

Beşiktaş, 44. dakikada gole yaklaştı. Al Musrati'nin harika pasına hareketlenen Cenk Tosun'un sert şutu az farkla auta çıktı.

Karşılaşmada ilk yarı heyecanı sona erdi.

Mücadelede ikinci yarı heyecanı başladı.

İstanbulspor, 51. dakikada beraberliğe yaklaştı. Sambissa'nın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Mert Günok gole izin vermedi.

Beşiktaş, 54. dakikada aradaki farkı ikiye çıkardı. Kartal'ın yeni transferi Ernest Muçi, harika bir gole imza atarak skoru 2-0'a getirdi.

Beşiktaş'ta 73. dakikada Semih Kılıçsoy'un harika vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN