Beşiktaş İstanbulspor'u konuk edecek: Fenerbahçe derbisi öncesi iki isim kart sınırında

Beşiktaş İstanbulspor'u konuk edecek: Fenerbahçe derbisi öncesi iki isim kart sınırında

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26.Haftası’nda kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak. Lig’de oynadığı 24 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar İstanbulspor’u yenerek ligde üst üste üçüncü galibiyetini almak istiyor.19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Hakem Ali Şansalan yönetecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 26.Haftası’nda kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak. Lig’de oynadığı 24 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar İstanbulspor’u yenerek ligde üst üste üçüncü galibiyetini almak istiyor. Spor Toto Süper Lig’de üst üste üç galibiyet alan İstanbulspor ise çıkışını Beşiktaş maçında da sürdürmek istiyor.

CENK TOSUN VE HADZİAMEDOVİC SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş’ın Ligin 27.Haftası’ndaki Fenerbahçe derbisi öncesi iki önemli oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor. Cenk Tosun ve Amir Hadziahmedovic sarı kart görmeleri halinde derbide forma giyemeyecek. Bu akşam 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Hakem Ali Şansalan yönetecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i ise şu şekilde: Mert, Onur, Tayyip Talha, Colley, Masuaku, Hadziahmedovic, Gedson, Redmond, Salih, Cenk, Aboubakar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN