Beşiktaş transfer startını verdi! van Bronckhorst o ismi keşfetti ve yönetime verdi. Hasan Arat 20 yaşındaki yıldızı getiriyor

Beşiktaş transfer startını verdi! van Bronckhorst o ismi keşfetti ve yönetime verdi. Hasan Arat 20 yaşındaki yıldızı getiriyor

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini geçiren siyah-beyazlılar, son olarak teknik direktör koltuğuna Giovanni van Bronckhorst'tu getirdi. Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen van Bronckhorst, ilk transferini gerçekleştiriyor. Beşiktaş transfer startını verdi! van Bronckhorst o ismi keşfetti ve yönetime verdi. Başkan Hasan Arat 20 yaşındaki yıldızı getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yeni döneme başlayan siyah-beyazlılar, transfer startını verdi. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. van Bronckhorst o ismi keşfetti ve yönetime verdi. Başkan Hasan Arat 20 yaşındaki yıldızı getiriyor.

BEŞİKTAŞ TRANSFER STARTINI VERDİ! HOLLANDALI TEKNİK ADAM YÖNETİME BİLDİRDİ

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde bulunmak isteyen siyah-beyazlılar ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Fotospor'da yer alan habere göre, Hollandalı teknik adam o ismi yönetime verdi. 49 yaşındaki genç teknik adam Remo United'ın 19 yaşındaki yıldızı Ismaila Sodiq için transfer çalışmalarına başladı.

yeni-proje-2.jpg

HASAN ARAT 20 YAŞINDAKİ YILDIZI GETİRİYOR

Giovanni van Bronckhorst, siyah-beyazlı yönetime Afrika'da henüz parlamayan ancak geleceği olan yıldızları bularak parlatmak istediğini söyledi. Bu doğrultuda ilk hamle geldi. NEC'de sezonu teknik direktör olarak tamamlayan yardımcısı van Gastel'i uzun süredir Nijerya Ligi'nde Remo United formasıyla iyi bir sezon geçiren 19 yaşındaki Ismaila Sodiq'i takip ettiğini anlattı.

yeni-proje-3.jpg

Eğer sabır gösterilebilecek olursa genç sağ beki almayı ve takım içinde geliştirip bir kaç sezon sonra büyük paralara satmayı teklif etti. van Bronckhorst bu ve benzeri oyuncuları bulup, yetiştirip, satmalarının kendileri için en az şampiyonluk kadar önemli olduğundan bahsetti. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN