Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! 3 bölgede soluksuz oynayabiliyor. Hasan Arat yıldız oyuncuyla masaya oturdu, hayırlı olsun

Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! 3 bölgede soluksuz oynayabiliyor. Hasan Arat yıldız oyuncuyla masaya oturdu, hayırlı olsun

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek istiyor. Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Kara Kartal, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! 3 bölgede soluksuz oynayabiliyor. Başkan Hasan Arat yıldız oyuncuyla masaya oturdu, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlılar ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! 3 bölgede soluksuz oynayabiliyor. Hasan Arat yıldız oyuncuyla masaya oturdu, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ YENİ ABOUBAKAR'INI BULDU!

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Fotomaç'ta yer alan habere gör, siyah-beyazlılar son olarak Tavernier’in ardından Glasgow Rangers’ın 30 yaşındaki hücum oyuncusunu Lawrence için kolları sıvadığı aktarıldı. Teknik direktörlüğe Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, Rangers yıldızı Tom Lawrence'yi transfer etmek istiyor.

yeni-proje-6.jpg

HASAN ARAT YILDIZ OYUNCUYLA MASAYA OTURDU

Beşiktaş'ın, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lawrence için bir hamle yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Rangers'ın yaz döneminde yeniden bir kadro yapılanmasına gireceği vurgulanırken, teknik direktör Clement'in, Galli futbolcuyla yolların ayrılmasını isteyip istemeyeceğinin belirsiz olduğu ifade edildi. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfere sıcak baktığı ve sıcak temaslar kurduğu aktarıldı.

yeni-proje-7-001.jpg

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon uzun süren sakatlığını atlattıktan sonra tüm kulvarlarda 32 maça çıktı ve takımına 3 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. Asıl mevkisini sol kanat olmasına rağmen sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabilen 1.75 boyundaki futbolcu, Galler Milli Takımı'nın formasını 23 kez giydi ve fileleri 3 kez sarstı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN