Beşiktaş yeni golcüsünü İspanya'da buldu! Kartal bombayı patlatacak

Beşiktaş yeni golcüsünü İspanya'da buldu! Kartal bombayı patlatacak

Yeni sezon çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti.

Süper Lig'de son 2 haftadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Kartal, gözünü İspanya'ya dikti.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada takviye çalışmalarına başlayan Beşiktaş, İspanyol devi Barcelona'nın 10 numaralı golcüsüne kancayı taktı.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kartal, Barcelona'nın gözden çıkarttığı genç yıldız Ansu Fati'ye kancayı taktı. Siyah-beyazlı ekibin, genç yıldız için sezon sonunda İspanyol ekibine resmi teklif yapma kararı aldığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 22 yaşındaki golcü oyuncu, Barcelona forması altında bu sezon 16 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Kartal'ın bu transferde oldukça ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Yıldız golcünün de Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN