Beşiktaş'a 13 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor: 42 gol 23 asist...

Beşiktaş'a 13 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor: 42 gol 23 asist...

Dün akşam Başakşehir ile berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, yaz transfer sezonu için çalışmalara şimdiden başladı. Siyah-beyazlı ekip, 13 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Kartal, 13 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Dün akşam deplasmanda Başakşehir ile berabere kalarak Süper Lig'deki galibiyet hasretini 4 maça çıkartan Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Fernando Santos yönetiminde beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan siyah-beyazlı ekip, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

MedyaTava'da yer alan habere göre; Kartal, Alman devi Borussia Dortmund formasını terleten A Milli Takım'ın orta saha oyuncusu Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Siyah-beyazlı ekibin, Alman ekibiyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan ve sarı-siyahlı takımdan ayrılmak istediği öne sürülen Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. Kartal'ın Salih Özcan transferinde önemli mesafe kazandığı ileri sürüldü.

Salih Özcan kimdir kaç yaşında? Salih Özcan'ın babası aslen nereli? Salih Özcan hangi takımda oynuyor? - Marmaris Manşet

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla bizzat iletişime geçtiği, milli futbolcunun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve yaz transfer döneminde kulüpler arasındaki pürüzlerin giderilmesi halinde siyah-beyazlı takıma transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

2022 yılında Borussia Dortmund'a 5 milyon Euro karşılığında transfer olan Salih Özcan bu sezon 27 maçta forma şansı bulurken skor katkısı sunamadı. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan milli yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 308 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 42 gol 23 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN