Beşiktaş'a 180 milyon euroluk dünya yıldızı! Başkan Arat bombayı patlatıyor: 113 gol 80 asist...

Beşiktaş'a 180 milyon euroluk dünya yıldızı! Başkan Arat bombayı patlatıyor: 113 gol 80 asist...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş,180 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yeni sezonda taraftarlarını heyecanlandıracak transferlere imza atmayı hedefliyor. Kartal, bu doğrultuda 180 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, taraftarları tribünlere çıkacak yıldız isimleri kadrosuna katmayı hedefliyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda gözünü İngiltere'ye dikti. Siyah-beyazlı ekip, 180 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti.

Fotomaç'ın Brezilya basının aktardığına göre; Beşiktaş, Katar ekibi Al-Duhail formasını terleten Brezilyalı golcü Philippe Coutinho'yu gündemine aldı. Bonservisi Aston Villa'da bulunan Brezilyalı golcü oyuncunun güncel piyasa değerinin 7,5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Bu sezon Katar ekibinin forması altında 20 karşılaşmada görev alan Brezilyalı golcü, bu karşılaşmalarda takımına 6 gol 3 asistlik katkı sundu.Philippe Coutinho - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Futbol kariyeri boyunca 490 karşılaşmada görev alan Brezilyalı golcü, bu karşılaşmalarda 113 gol 80 asiste imza attı. 31 yaşındaki Brezilyalı golcü için bugüne dek toplamda 180 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN