Beşiktaş'a 25 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor! 59 gol 47 asist...

Beşiktaş'a 25 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor! 59 gol 47 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, 25 milyon euroluk yıldız orta saha oyuncusuna kancayı taktı. Kartal, yaz transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kartal, 25 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de oynadığı son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, gelecek sezon hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle yerli oyunculara ağırlık vermeyi planlıyor. Kartal, bu amaç doğrultusunda 25 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, gözünü Portekiz'e dikti. Portekiz devi Benfica'nın A Milli Takım'ın yıldız ismi Orkun Kökçü'yü kadro dışı bırakması siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ı heyecanlandırdı.

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ın Genel Koordinatör Samet Aybaba ile özel birn görüşme yaparak, "Orkun'la konuşun, ekonomik şartlarda da anlaşın, ona siyah-beyazlı formayı giydirelim" talimatını verdiği öne sürüldü.

Kartal'ın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olann yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Benfica forması altında 34 karşılaşmada görev alırken 3 gol 10 asiste imza attı.

Orkun Kökçü - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'ya transfer olan Orkun Kökçü, futbol kariyeri boyunca toplamda 282 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 59 gol 47 asiste imza attı.

Milli yıldız, A Milli Takım formasını ise 25 karşılaşmada terletirken 2 gol 5 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN