Beşiktaş'a gençlik aşısı! Serdal Adalı 2001'li Sambacı stopere imzayı attırdı: Hava topu alabilene aşk olsun

Beşiktaş'a gençlik aşısı! Serdal Adalı 2001'li Sambacı stopere imzayı attırdı: Hava topu alabilene aşk olsun

Savunma hattını güçlendirmek için kolları sıvayan Beşiktaş'ta aranan taze kan bulundu. Kara Kartal, Portekiz ekibinin 24 yaşındaki stoperi Ze Vitor'u gündemine aldı. Nacional’de forma giyen oyuncu için 2,5-3 milyon Euro arası bir bonservis bedeli talep edildi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig devi Beşiktaş'ta yaz transfer dönemi için kollar sıvandı. Öncelikli olarak savunmayı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı ekipten sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş'a gençlik aşısı! Başkan Serdal Adalı 2001'li Sambacı stopere imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi. Siyah beyazlılara menajerler aracılığıyla Portekiz ekibi Nacional'de forma giyen Ze Vitor'un teklif edildiği öğrenildi.

yeni-proje-2025-05-15t182430-669.jpg

BEŞİKTAŞ'A 2001'Lİ SAMBACI STOPER

Kartal'ın 24 yaşındaki Brezilyalı stoper ile ilgili bir rapor hazırlattığı ve bu rapordan çıkacak sonuca göre transferle ilgili kararını vereceği de gelen haberler arasında.

HAVA TOPLARINDA OLDUKÇA KUVVETLİ! 2027 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Brezilya Lig'inden de birkaç takımın takip ettiği Ze Vitor'un kulübüyle 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. Takvim'in haberine göre; Portekiz ekibinin oyuncu için 2,5-3 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli talep ettiği de gelen bilgiler arasında. Bu sezon Portekiz temsilcisiyle 32 maça çıkan ve söz konusu karşılaşmalarda takımı adına 2 gol kaydeden 1.89'luk savunmacı hava hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

yeni-proje-2025-05-15t182443-527.jpg

24 yaşındaki Sambacı, Temmuz 2024'te Brezilya ekibi Tombense'den Nacional'e transfer olmuştu. Portekiz ekibinin formasıyla bu sezon 32 maça çıkan Ze Vitor söz konusu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN