Beşiktaş'ın efsane isminden sürpriz anlaşma! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ın efsane isminden sürpriz anlaşma! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'ın unutulmaz ismi sürpriz bir anlaşmaya imza atarak futbolseverleri ters köşe yaptı. Kartal'ın efsane isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ın efsane isminin yeni takımı herkesi şaşırttı. Siyah-beyazlı ekibin unutulmaz ismi sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında Beşiktaş'ı çalıştıran siyah-beyazlı ekibin unutulmaz ismi Ertuğrul Sağlam'ın yeni durağı belli oldu. Son olarak Trendyol 1.Lig ekibi Kocaelispor'da görev alan tecrübeli teknik adam siyah-yeşilli ekibe geri döndü.

1.Lig'de dün akşam evinde ağırladığı Sakaryaspor'a mağlup olan Kocaelispor, Mustafa Gürsel ile yollarını ayırdı.

Yeşil-siyahlı ekip, şubat ayında takımdan ayrılan Ertuğrul Sağlam ile yeniden anlaşmaya vardı. Kocaelispor'un sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan paylaşımda "Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Ailemize tekrar hoş geldin Ertuğrul Sağlam!" ifadelerine yer verildi.Kocaelispor, Ertuğrul Sağlam'ı göreve getirdi - Sözcü

Kocaelispor'da 24 karşılaşmada görev alan Sağlam, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet 4 beraberlik ve 7 yenilgi elde ederek 1,79 puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN