Beşiktaş'ın kasası parayla dolup taşacak! Hasan Arat turnayı gözünden vurdu. Dev kulüp 18 yaşındaki yıldız için geliyor

Beşiktaş'ın kasası parayla dolup taşacak! Hasan Arat turnayı gözünden vurdu. Dev kulüp 18 yaşındaki yıldız için geliyor

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı yakalamayan Beşiktaş, gelecek sezon için kolları sıvadı. Takımdan birçok oyuncunun gideceği belirtilirken 18 yaşındaki yıldız için Hollanda devi harekete geçti. Beşiktaş'ın kasası parayla dolup taşacak! Başkan Hasan Arat turnayı gözünden vurdu. Dev kulüp 18 yaşındaki yıldız için 30 milyon euroyu gözden çıkardı. İşte sürpriz transferin detayları...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan siyah-beyazlılar Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Kadrosunda birçok yıldız ile yollarını ayırmayı planlayan Kara Kartal'da gidecek ilk isim belli oldu. Beşiktaş'ın kasası parayla dolup taşacak! Hasan Arat turnayı gözünden vurdu. Dev kulüp 18 yaşındaki yıldız için geliyor. 30 milyon euroyu gözden çıkardılar.

HOLLANDA DEVİ 18 YAŞINDAKİ YILDIZ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Bu sezon performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren Semih Kılıçsoy için sürpriz bir teklif geldi. Akşam'da yer alan habere göre, Hollanda devi Ajax 18 yaşındaki yıldız için kolları sıvadı.

yeni-proje-2024-05-15t125441-523.jpg

HASAN ARAT TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Avrupa transfer piyasasının öne çıkan isimlerden olan Semih Kılıçsoy, Ajax'ın radarına girmiş durumda. Hollanda devi Ajax'ın Semih'e yakın takipte bulunduğu öğrenildi. Kulüp yetkililerinin tam 6 maçta genç oyuncuyu tribünden takip ettikleri kaydedildi.

yeni-proje-2024-05-15t125454-193.jpg

30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Ajax'ın Beşiktaş'a teklif götüreceği belirtilirken, Hollanda devinin 18 yaşındaki yıldız oyuncu için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Kısa sürede takımın ilk 11'inin değişilmez ismi olan genç oyuncu, 32 maçta 11 gol ve 2 asistlik skor katkısı ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN