Beşiktaş'ın tarihine geçen Vincent Aboubakar'dan Manchester United itirafı!

Beşiktaş'ın tarihine geçen Vincent Aboubakar'dan Manchester United itirafı!

Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor karşılaşmasında attığı gollerle Beşiktaş'ın tarihine geçen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'dan Manchester United itirafı geldi. Kamerunlu yıldızın açıklamaları siyah-beyazlı taraftarlarda geniş yankı uyandırdı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'dan ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan ve siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performansla tarihe geçen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'dan Manchester United itirafı geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor deplasmanında kaydettiği iki golle siyah-beyazlı ekibin tarihine geçen Aboubakar, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta üç farklı sezonda 12+ gol atan ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçen yıldız futbolcu, Fransız basınından Canal+ Sport'a konuştu.

Siyah-beyazlı ekibe transfer olmadan önce İngiliz devi Manchester United ve İspanyol devi Atletico Madrid ile görüşme gerçekleştirdiğini açıklayan golcü futbolcu, "Beşiktaş ile anlaşmadan önce Manchester United ve Atletico Madrid ile de görüşme halindeydim. Görüşmelerin ardından Beşiktaş tarafına 'Bana istediğimi verirseniz, geri dönmek benim için sorun değil' dedim ve yeniden Beşiktaş'a döndüm" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN