Beşiktaş'ın tarihine geçmişti! Kartal'ın yıldızı yuvadan uçuyor: 20 milyon euro... Yeni takımı şimdiden belli oldu!

Beşiktaş'ın tarihine geçmişti! Kartal'ın yıldızı yuvadan uçuyor: 20 milyon euro... Yeni takımı şimdiden belli oldu!

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, sezon sonunda yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile mücadele edecek siyah-beyazlı ekibin yıldız ismi takımdan ayrılmak için geri sayıma geçti.

Bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandıran bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasına başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'ın yıldız isminin yeni sezonda İngiltere'ye transfer olması bekleniyor.

Sports Digitale'nin haberine göre; İngiliz ekibi Aston Villa, devre arasında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Ernest Muçi'yi transfer etmek için harekete geçti. İngiliz devinin Polonyalı orta saha oyuncusu için 20 milyon euronun üzerinde bir rakamı gözden çıkardığı belirtildi.Ernest Muci - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 11 milyon euro olan 23 yaşındaki Polonyalı orta saha oyuncusu bu sezon Beşiktaş forması altında 14 karşılaşmada görev alırken 4 gole imza attı. Kartal'ın, Polonyalı yıldız için teklif edilen bonservis bedelini kabul edebileceği ve bu transferin kısa süre içerisinde gerçekleşebileceği öne sürüldü.

Polonyalı orta saha oyuncusu devre arasında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a imza atarak siyah-beyazlı ekibin tarihindeki en pahalı transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN