Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat şampiyonluk oruçlarını bozan efsane hocayı getiriyor: İmzası için gün sayılıyor

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat şampiyonluk oruçlarını bozan efsane hocayı getiriyor: İmzası için gün sayılıyor

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Hasan Yücel'in Jose Mourinho ile görüştüklerini söylemesi gündeme bomba gibi düşmüş ancak bu iddialara Aziz Yıldırım'dan yalanlama gelmişti. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Başkan Hasan Arat şampiyonluk oruçlarını bozan efsane hocayı getiriyor. İmzası için gün sayılıyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon adeta facia üstüne facia yaşayan Beşiktaş, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek 11. kez kupayı müzesine götürmüş oldu. Tarihi final sonrası siyah-beyazlı yönetimden taraftarlara peş peşe müjdeli haberler geldi. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat şampiyonluk oruçlarını bozan efsane hocayı getiriyor. İtalya basını son dakika olarak duyurdu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

İTALYA DEVİ SONUNDA DUYURDU

Serie A devi AC Milan, 58 yaşındaki teknik direktör Stefano Pioli ile ilgili kararını verdi. İtalyan ekibi Stefano Pioli ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Milan, Stefano Pioli'ye teşekkür ederek veda mesajı yayınladı.

yeni-proje-2024-05-24t123228-290.jpg

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU! HASAN ARAT MÜJDEYİ VERDİ

Gelen ayrılık sonrası sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in Pioli’nin menajeri ile görüştüğü, sarı-lacivertlerde ise Başkanı Ali Koç'un İtalyan teknik adamı Jose Mourinho'ya karşı koz olarak kullandığı iddia ediliyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-24t123216-827.jpg

AC Milan'ı 2021-22 sezonunda şampiyonluğa taşıyan ve İtalyan devinin başında 238 resmi maça çıkan Pioli, 1.90'lık puan ortalaması elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN