Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat şampiyon hocayla anlaşmaya vardı. İmzayı atmak için gün sayıyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat şampiyon hocayla anlaşmaya vardı. İmzayı atmak için gün sayıyor

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, aldıkları Ziraat Türkiye Kupası'yla taraftarın morelini yükseltti. Gelecek sezon için kolları sıvayan yönetim aradığı teknik direktörü sonunda buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Başkan Hasan Arat şampiyon hocayla anlaşmaya vardı. İmzayı atmak için gün sayıyor.

Süper Lig'de bu sezon çalkantılı geçiren Beşiktaş, sezon başından bu yana 4 farklı hoca ile çalışıp ayrılma kararı aldı. Bir türlü istediği uyumu yakalayamayan siyah-beyazlılarda teknik direktör arayışı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Efsane isim inadını kırdı geliyor. Başkan Hasan Arat şampiyon hocayla anlaşmaya vardı. İmzayı atmak için gün sayıyor. İşte sürpriz transferin detayları...

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU!

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası'yla tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. Gelecek sezon için şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Gündeme gelen iddialara göre, Antalyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın ile görüşen Beşiktaş yönetimi sonunda istediğini aldı. Beşiktaş'ın başına geçmeyi bu kez kabul eden Sergen Yalçın'ın sözleşmedeki son ayrıntıların ardından Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

yeni-proje-2024-05-29t104920-285.jpg

HASAN ARAT ŞAMPİYON HOCAYI TAKIMIN BAŞINA GETİRİYOR

Süper Lig'de Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, tarihinin en kötü sezonunu geçirdi. Akdeniz ekibi ile yollarını ayıran Yalçın'ın yeni adresi belli oldu. Sergen Yalçın'ın yeniden kendini ispatlama amacıyla Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği iddia edildi. Sergen Yalçın ile görüşen ve daha önceden olumsuz yanıt alan Beşiktaş yönetiminin bu kez deneyimli teknik adamı siyah-beyazlı ekibin başına geçmek için ikna etti. Başkan Hasan Arat'ın yoğun isteği işe yaradı.

yeni-proje-2024-05-29t104936-336.jpg

Kariyerinde Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor gibi takımları yöneten Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında kazandığı şampiyonlukla futbolculuk döneminde yaşadığı şampiyonluğun ardından teknik direktör olarak da Beşiktaş'ta şampiyon olarak adını tarihe yazdırmıştı.

Bu sezon Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın kırmızı-beyazlı takımın başında çıktığı 23 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 1.23 puan ortalaması tutturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN