Beşiktaş'ta bir ayrılık daha gerçekleşiyor! Tarihin en pahalı transferi Fransız takımına gidiyor

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha gerçekleşiyor! Tarihin en pahalı transferi Fransız takımına gidiyor

Beşikaş, Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati ile vedalaşıyor. Fransız ekibi Monaco, Al-Musrati'yi satın alma opsiyonu ile kiralama konusunda siyah-beyazlılarla anlaşma sağladı.

Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer'le takviye çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkartmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekipte ikinci ayrılık yaşandı.

Avrupa Ligi'ne veda eden Beşiktaş, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını düşürme kararı aldı. Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde çıkışa geçmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekipte, 11 milyon euro ile Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi olan Al-Musrati, satın alma opsiyonuyla Ligue 1 ekiplerinden Monaco'ya kiralandı. Fransız ekibi, Al-Musrati transferi için kiralama bedeli de ödeyecek. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonu da olacak.

besiktas-al-musrati-jpg.webp

Musrati, Beşiktaş forması ile 38 kez forma giyerken 3 gol atarak takıma katkı sağladı. Siyah-Beyazlı ekipte 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan deneyimli futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda 25 maça çıkarken 1795 dakika sahada kaldı ve 2 gollük skor katkısı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN