Beşiktaş'ta sıcak saatler! Weghorst Manchester United'a resmen imzayı attı! Kartal'ın yeni golcüsü ise herkesi şaşırttı!

Beşiktaş'ta sıcak saatler! Weghorst Manchester United'a resmen imzayı attı! Kartal'ın yeni golcüsü ise herkesi şaşırttı!

Kasımpaşa ağlarına bıraktığı golün ardından siyah-beyazlı taraftarlara veda eden Hollandalı golcü Wout Weghorst, bugün İstanbul'dan ayrılacak ve Ada'nın yolunu tutacak. İngiliz devi Manchester United'ın bu transfer işin Beşiktaş'a ödeyeceği rakam dudak uçuklatırken siyah-beyazlı ekibin yeni forveti de belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta, Kasımpaşa filelerine attığı golün ardından siyah-beyazlı ekibe veda eden Hollandalı golcü Wout Weghorst Premier Lig ekibi Manchester United'a imzayı attı. Kartal'ın yeni golcüsü ise herkesi şaşırtırken siyah-beyazlı taraftarların ise tepkisini topladı.

Kasımpaşa ağlarına attığı golün ardından siyah-beyazlı taraftarlara veda eden Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un İngiliz devi Manchester United'a imza atacağı öne sürülmüştü.

Söz konusu iddialar hakkında konuşan, 2013-2017 yılları arasında Galatasaray'ın formasını terleterek sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Hollandalı futbol efsanesi Wesley Sneijder ise Wout Weghorst'un Manchester United seviyesinde bir forvet olmadığını vurgulayarak "O gerçekten Manchester United'ın ihtiyacı olan golcü mü? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Premier Lig'de onun gibi 300 tane forvet var. Bu bir şaka olmalı, bu gerçekten doğru olamaz" demişti.

BUGÜN İSTANBUL'DAN AYRILACAK

Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un İngiliz devi Manchester United'a imza atacağı yönündeki iddialar netlik kazandı. Golcü futbolcunun İngiliz devine transferi sonuçlandı. 30 yaşındaki yıldız isim bugün İstanbul'dan ayrılacak ve Ada'nın yolunu tutacak.

Kartal’da Weghorst için kritik hafta

UNİTED, KARTAL'A 3 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Dünya Kupası'nda Arjantin karşısında attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken ve İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın kiralamak istediği Hollandalı oyuncu, ayrılık konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Kartal, golcü futbolcunun sözleşmesini feshederken sözleşme fesih bedeli olarak İngiliz devinden 3 milyon euro alacak.

SAKAT OLDUĞUNU SÖYLEYEREK SAHAYA ÇIKMAMIŞTI

Kartal, golcü futbolcunun yerini ise eski golcüsü ile dolduracak. Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer eden ve kadrosunda David Ospina, Alvaro Gonzalez, Ghislain Konan, Luiz Gustavo, Pity Martinez, Jaloliddin Masharipov ve Vincent Aboubakar gibi yıldız isimleri barındıran Arap temsilcisi Al Nassr, Ronaldo'nun transferinin ardından yabancı sınırı nedeniyle Kamerunlu golcünün sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Bu gelişme sonrasında Kamerunlu golcü ile temasa geçen siyah-beyazlı ekip golcü futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ta Aboubakar geri dönüyor [Beşiktaş haberleri]

İki faklı dönemde Beşiktaş formasını terleten ve 2020-2021 sezonun son haftalarında sakat olduğunu öne sürerek siyah-beyazlı forma altında maçlara çıkmayı reddeden ve dolaylı yoldan da olsa Sergen Yalçın döneminin kısa sürmesine neden Vincent Aboubakar'ın sezonun geri kalan bölümünde siyah-beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

SERGEN YALÇIN 'SAKATLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM' DEMİŞTİ

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan 49 yaşındaki başarılı teknik adam Sergen Yalçın, "Aboubakar, şampiyonluk sezonunda gerçekten sakat mıydı?" sorusuna "Bilemiyorum... O kadar ağır bir sakatlığı olduğunu düşünmüyorum. 2-3 maçlık evet ama 10-12 maç fazla" şeklinde yanıt vermişti.

'Sakat' olduğunu söyleyerek şampiyonluk maçında oynamamıştı: Sergen Yalçın'dan aylar sonra gelen Aboubakar itirafı!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN