Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Beklentilerin altında kaldı: Sözleşmesi feshedilecek...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Beklentilerin altında kaldı: Sözleşmesi feshedilecek...

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Kartal, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Süper Lig'deki son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekip yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan daha sonrasında ise Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile çalışma kararı alan siyah-beyazlı ekip, son olarak Fernando Santos ile anlaşmaya varmıştı. Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan siyah-beyazlı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, sezon başında kadrosuna kattığı yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre; Fernando Santos yönetimindeki siyah-beyazlı ekip, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Hırvat golcü Ante Rebic ile yollarını ayırma kararı aldı. Yıllık 2.5 milyon euro kazanan golcü futbolcu, Portekizli çalıştırıcının gözüne giremedi.

Beşiktaş, Ante Rebic 'in sözleşmesinin feshi için formül arıyor! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Siyah-beyazlı yönetimin Hırvat golcüyle yollarını ayırmayı planladığı öne sürüldü. İtalya'dan talipleri olduğu öne sürülen Hırvat golcünün sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlı yönetimin Rebic'in sözleşmesini feshetmeyi planladığı öne sürüldü.

Bu sezon Beşiktaş forması altında 23 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki golcü futbolcu, takımına 1 gol 5 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN