Beşiktaş'tan 8 numaraya Şampiyonlar Ligi efsanesi! 80 gol 153 asist... Kartal Talisca'dan iyisini İspanya'da buldu!

Beşiktaş'tan 8 numaraya Şampiyonlar Ligi efsanesi! 80 gol 153 asist... Kartal Talisca'dan iyisini İspanya'da buldu!

Teknik direktör Rıza Çalımbay önderliğinde ligde çıkış gösteren Beşiktaş, devre arasında da transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Orta sahaya yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar aradığı dünya yıldızını buldu.

Geride kalan sezonda teknik adam Şenol Güneş'le birlikte önemli bir çıkış yakalamasının ardından Süper Ligi 3.sırada tamamlayan Beşiktaş, sezona deneyimli teknik adamla başlarken istenen futbolu ortaya koyamadı.

besiktas.jpg

Sezon başı yaz transfer döneminde kadrosuna önemli isimleri katan Siyah-Beyazlılar, Chamberlain, Rebic, Onana ve Colley gibi isimlerle takımı genişletirken, taraftar ve camiasını memnun edecek futbolu sahaya yansıtamadı.

besiktas4.jpg

Başkanlık makamının da değişmesinin ardından gelecek transfer döneminde kadrosunu önemli ölçüde geliştirmek isteyen Beşiktaş, özellikle orta sahaya yapacağı transferlerle takımdaki havayı değiştirmek istiyor.

riza1.jpg

Taraftarın gösterdiği performansla adeta sevgili haline gelen ve her transfer döneminde adı Beşiktaş'la anılan Anderson Talisca ismini unutturacak bir transfer hamlesi yapması beklenen Siyah-Beyazlılar orta sahaya dünyaca ünlü yıldız ismi transfer etmek istiyor.

talisca.jpg

Adı Beşiktaş'la anılan tecrübeli orta saha Toni Kross, özellikle Real Madrid formasıyla gösterdiği performansla dünya futboluna adını yazdırdı. Şampiyonlar Ligi kupaları ve La Liga şampiyonlukları yaşayan deneyimli orta saha kariyerinde 80 gol atarken takım arkadaşlarının 153 golünde de pası veren isim oldu. Yaşının ilerlemesinin ardından Real Madrid formasını neredeyse giyemeyen Kross'un da farklı bir maceraya çıkmak istediği iddia edildi.

kross.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN