Beşiktaş'tan taraftara bomba haber! Hasan Arat 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor: İmzası an meselesi...

Beşiktaş'tan taraftara bomba haber! Hasan Arat 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor: İmzası an meselesi...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı yakalamayan ancak Türkiye Kupası'nda finale kalan siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst üste geliyor. Beşiktaş'tan taraftara bomba haber! Başkan Hasan Arat 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Masaya oturuldu, yıldız futbolcunun imzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına uzak kalan Beşiktaş'ta Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor. Finale çıkan siyah-beyazlılar, Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi ise yönetimden transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'tan taraftara bomba haber! Başkan Hasan Arat 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getiriyor. Masaya oturuldu, imzalar her an atılabilir.

BEŞİKTAŞ'TAN TARAFTARA BOMBA HABER!

Trendyol Süper Lig’de bu sezon çok parlak bir sezon geçirmeyen Beşiktaş, ligin 37.hafta müsabakasında evinde konuk ettiği Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Yaşanan puan kaybı sonrası siyah-beyazlılar rotayı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile oynayacağı maça çevirdi.

Teknik direktör arayışları devam eden Beşiktaş'ta bombalar üst üste geliyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüklerini ifade etti. Yücel, “Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi ve Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve bize gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım” dedi.

yeni-proje-2024-05-21t112145-627.jpg

HASAN ARAT 15 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

Öte yandan gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, kolları sıvadı. Ogün Şahinoğlu’nun haberine göre siyah-beyazlılar, Almanya Bundesliga ekiplerinden Heidenheim forması giyen Jan-Niklas Beste’yi transfer etmek istiyor. İstanbul’a davet edilen futbolcunun menajeri Ersin Akan, kulüp binasına gelerek yöneticilerle bir araya geldi. Kulübüyle bir yıl daha kontratı bulunan oyuncunun talepleri, menajeri vasıtasıyla dinlenirken ayrıca Heidenheim ile görüşmelerin de resmen başlatıldığı kaydedildi.

yeni-proje-2024-05-21t112128-059.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki futbolcu, sol kanat ve forvet mevkilerinde oynayabiliyor. Alman Milli Takımı kadrosuna da çağrılan futbolcu, forma giydiği 32 maçta 8 gol atarken 14 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN