Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma! Kasaya 100 milyon euro girecek!

Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma! Kasaya 100 milyon euro girecek!

Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, tarihi bir anlaşmaya imza atmak üzere. Kartal söz konusu anlaşma kapsamında kasasına 100 milyon euro koyacak.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmadan zaferle ayrılan Beşiktaş'ın yeni sezona damga vuracak bir sponsorluk anlaşmasına imza atmak üzere olduğu öğrenildi. Kartal söz konusu anlaşma kapsamında 100 milyon euroyu cebine koyacak.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk yarışına ortak olan Beşiktaş, tarihi bir anlaşmaya imza atmak üzere.

Pazar akşamı Trabzonspor'un konuğu olacak siyah-beyazlı ekip, sezonun sona ermesiyle birlikte stadyum sponsoru Vodafone ile vedalaşacak. Siyah-beyazlı ekip, Rusya'nın en büyük şirketi olan ve aynı zamanda dünyanın en fazla doğal gaz çıkaran kuruluşu olan Gazprom ile masaya oturdu.

100 MİLYON EUROLUK ANLAŞMA

Fanatik gazetesinden Gökmen Özcan'ın aktardığına göre; Beşiktaş Gazprom ile masaya oturdu. Kartal'ın 3+2 yıllık bir anlaşma sonucunda söz konusu sponsorluk kapsamında kasasına 100 milyon euro koyacağı belirtildi.

Gazprom’la yapılan görüşmelerde, 3+2 yıllık bir anlaşmanın görüşüldüğü ve bütçenin de senelik 20 milyon Euro’dan toplamda 100 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN