Beşiktaş'tan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat özel jetini kaldırdı. 5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat özel jetini kaldırdı. 5 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Bu sezon başarısızlıklar dolu bir dönem geçiren Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadro planlaması başladı. Fernando Santos ile yolların devam edip etmeyeceği merak konusu olurken siyah-beyazlı ekipten sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş'tan Trabzonspor'a yılın transfer çalımı! Başkan Hasan Arat özel jetiyle almaya gidiyor. 5 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi. İşte detaylar...

Avrupa'da ezici bir şekilde elenen ardından Süper Lig'de üst üste mağlubiyetler alan Beşiktaş'ta gelecek sezon çalışmaları başladı. Kadro planlaması yapan siyah-beyazlı ekip aradığı ismi Almanya'da buldu. Daha önce adı Trabzonspor ile anılan Borussia Dortmund'da forma giyen Marius Wolf Beşiktaş yolcusu. Başkan Hasan Arat özel jetiyle almaya gidiyor. 5 milyon euroluk yıldız her an imza atabilir.

BEŞİKTAŞ'TAN TRABZONSPOR'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Beşiktaş'ta kadro planlaması devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci Başkan Hüseyin Yücel sağ bek ve stoper transferlerini bitirme aşamasında olduğunu duyurmuştu. Taraftarlar aldıkları haberle sevince boğulurken o isimler belli oldu. Borussia Dortmund forması giren Marius Wolf adım adım Beşiktaş'a geliyor. Yıldız ismin adı daha önce Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile de anılmıştı.

yeni-proje-2024-04-03t145112-371.jpg

5 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR!

28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi haziran ayında sona ereceği için Beşiktaş herhangi bir bonservis ödemeyecek. Başarılı oyuncuyla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırken transferde sadece bir pürüz kaldı. Siyah beyazlı yönetim Wolf'ün sözleşmesinin sonu olan haziran ayına kadar başka takımla anlaşmaması için ön protokol hazırlıyor.

yeni-proje-2024-04-03t145201-814.jpg

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 24 resmi maça çıkan Marius Wolf bu karşılaşmalarda 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN