Bir bu eksikti! Zor günler geçiren Beşiktaş'a dev derbi öncesi kötü haber

Bir bu eksikti! Zor günler geçiren Beşiktaş'a dev derbi öncesi kötü haber

Sezon başından bu yana kötü günler geçirerek beklentilerin altında kalan Beşiktaş, cumartesi akşamı evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev derbiye saatler kala siyah-beyazlı ekipte moraller resmen yerle bir oldu.

Sezon başından bu yana kötü günler geçiren Beşiktaş, cumartesi akşamı evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-lacivertli rakibini mağlup etmeyi ve yeni yönetimiyle sezona yeni bir başlangıç yapmayı hedefleyen Beşiktaş'a dev derbi öncesi kötü haber geldi.

Son haftalarda birçok oyuncusunu sakatlıklara kurban vererek yıldız isimlerinden faydalanamayan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine saatler kala gelen kötü haberle adeta yasa boğuldu.

DEV DERBİYE SAATLER KALA KÖTÜ HABER

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Sakatlıkları devam eden Rosier, Rashica ve Masuaku, cumartesi akşamı oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı ekipte bu üç futbolcunun yerine hangi oyuncuların forma giyeceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN