Bir döneme damga vurmuştu: Trabzonspor'un eski yıldızı Bayern Münih'e imza attı!

Bir döneme damga vurmuştu: Trabzonspor'un eski yıldızı Bayern Münih'e imza attı!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un eski yıldızı Bayern Münih'e imza attı.

2011-2013 yılları arasında Trabzonspor formasını terleten, bordo-mavili forma altında 84 maça çıkarak takımına 16 gol 16 asistlik katkı sunan Halil Altıntop Bayern Münih'e imza attı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Trabzonspor'un eski golcüsü Halil Altıntop'un akademi sportif direktörlüğüne getirildiğini açıkladı.

HALİL ALTINTOP BAYERN MÜNİH'E İMZA ATTI

Eski milli futbolcu Halil Altıntop, Alman devi Bayern Münih akademisinin sportif direktörü oldu. Bayern Münih yöneticisi Hasan Salihamidzic, Alman ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada HGalil Altıntop'a güvendiklerini belirterek "Halil Altıntop'a büyük güvenimiz var. Kulübümüzü biliyor, profesyonel olarak 15 yıldan fazla bir deneyime sahip. Kendisine bu önemli görevi için başarılar diliyorum" dedi.

Halil Altıntop, Bayern Münih’te yönetici oldu

Halil Altıntop ise açıklamasında, "Bana göstermiş oldukları güven için teşekkür ederim. Kulübün başarısını sürdürmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerine yer verdi.

Kulübün gençlik geliştirme merkezine 2020'de katılan Halil Altıntop, profesyonel takıma giden yetenekler için koordinatörlük yapıyor ve kiraya verilen isimlerle ilgileniyordu.

Trabzonspor'dan ayrılan Halil Altıntop Almanya'ya döndü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN