Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor, yarı finalde

Bozüyük Belediyesi Eğitim Spor, yarı finalde

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig'inde başarıyla mücadele ederek grubunu ve çeyrek finalleri lider olarak tamamlayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı yarı final müsabakalarında ilk maçını Beykoz Belediyesi Voleybol Takımı ile oynadı.

1.Lige yükselme mücadelesini Amasya 3. Grubunda sürdüren Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Amasya Spor Salonu’nda günün ikinci maçında Beykoz Belediyesi Voleybol Takımı ile karşılaştı. Oldukça yüksek tempolu oynanan maçta heyecan eksik olmadı.

4 sette de mücadelesini başarıyla sürdüren “Bizim Kızlar” ilk seti 31-33, 2.seti 22-25’lik bir skorla kaybederken 3. Seti 25-14 farklı bir skorla kazandı. Ancak 4. Seti de 25-27 kaybeden “Bizim Kızlar” yarı final maçlarının ilkinden sahadan 3-1’lik bir mağlubiyetle ayrıldı.

Grubunda 3. sırada yer alan “Bizim Kızlar” Pazar günü saat 16:30’da Mehmet Erdem Marmara Akademi Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelirken grubunun 3. ve son müsabakasını da bugün saat 17:30’da Sultan Spor Voleybol Takımı ile oynayacak.

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı’nın yarı final müsabakaları Bozüyük Belediyesi’nin resmi youtube ve facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN