Brezilyalı efsane Ronaldinho'dan sürpriz Fenerbahçe açıklaması

Brezilyalı efsane Ronaldinho'dan sürpriz Fenerbahçe açıklaması

Dünya futbolunun görmüş olduğu en büyük yeteneklerden olan Ronaldinho, sürpriz bir açıklamaya imza attı. Brezilyalı efsane, 2011 yılında Fenerbahçe'ye olan transferinin engellendiğini belirtti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yeteneklerinden birisi olarak kabul edilen Ronaldinho, ses getiren bir açıklamaya imza attı. Brezilyalı efsane, kariyerinin bir döneminde Türkiye'de forma giyme olma ihtimalinin olduğunu açıkladı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgilere göre; Ronaldinho, şu ifadeleri kullandı:

''Acun Ilıcalı ve Roberto Carlos, 2011 yılında Fenerbahçe’ye gitmem için çok ısrar ettiler ama bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi.''

Ronaldinho'nun bahsettiği söz konusu dönemde; Brezilyalı yıldız, Milan'dan ülkesi Flamengo'ya transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN