Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho İstanbul'da! Türkiye'ye geliş nedeni herkesi şaşırttı

Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho İstanbul'da! Türkiye'ye geliş nedeni herkesi şaşırttı

Özellikle Barcelona forması altında gösterdiği performansla bir döneme damgasını vuran Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho, İstanbul'a geldi. Efsane ismin İstanbul'a geliş nedeni herkesi şaşırttı.

2000'li yılın ortalarına damga vuran, 2018 yılının ocak ayında ise futbolu bırakarak yeşil sahalara veda eden Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho Gaúcho, İstanbul'a geldi. Brezilyalı futbol efsanesinin İstanbul'a geliş nedeni herkesi şaşırttı.

PSG, Barcelona ve Milan formaları altında gösterdiği performansla bir döneme damga vuran, 2004 ve 2005 yıllarında FIFA tarafından yılın futbolcusu seçilen Ronaldinho, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 42 yaşındaki futbol efsanesinin son hali herkesi şaşırtırken İstanbul'a geliş nedeni de belli oldu.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Brezilyalı futbol efsanesi menajeri ve kalabalık bir gruptan oluşan yardımcılarıyla Paris'ten İstanbul'a geldi. Ronaldinho, İstanbul Havalimanı'ndan çıkış yaptıktan sonra Beşiktaş'taki oteline geçti.

Efsane futbolcunun İstanbul'a bir reklam çekimi için geldiği öğrenilirken söz konusu reklamın hangi konuda olduğuna dair bir bilgi paylaşılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN