Bunu kimse beklemiyordu! Aziz Yıldırım'dan Ali Koç devrini bitirecek hamle: Kolları resmen sıvadı!

Bunu kimse beklemiyordu! Aziz Yıldırım'dan Ali Koç devrini bitirecek hamle: Kolları resmen sıvadı!

2013-14 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıramayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bazı taraftarlar Başkan Ali Koç'un görevinden istifa etmesi gerektiği görüşünü savunurken sarı-lacivertli camianın efsane başkanı Aziz Yıldırım kolları resmen sıvadı.

20 yıldan fazla süre boyunca Fenerbahçe'de başkanlık yapan, 2018 yılında gerçekleşen başkanlık seçiminde rekor farkla Ali Koç'a kaybeden ve o günden beri gözlerden uzak bir hayat süren sarı-lacivertli takımın efsane Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'u koltuğundan etmek için kolları sıvadı.

2018 yılındaki başkanlık seçiminde Ali Koç'a mağlup olan ve o günden beri gözlerden uzak bir hayat süren Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım, göreve geldiği günden bu yana herhangi bir şampiyonluk kazanamayan Ali Koç'u koltuğundan etmek için düğmeye bastı.

2013-14 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini bu sezonda da sonlandıramadı. Kanarya'nın ezeli rakibi Galatasaray'a her iki maçta da 3-0 yenilmesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı. Pek çok sarı-lacivertli taraftar Koç'un istifa etmesini isterken Ali Koç, aday çıkması halinde olağanüstü kongre kararı alabileceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım: Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim, 30 yılımı bu kulübe verdim | Independent Türkçe

Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için 4 iş adamına mesaj attığı ve gerekirse Ali Koç'a karşı kendisinin dahi aday olabileceği öne sürüldü.

Hürriyet'ten Mehmet Arslan'ın aktardığına göre Yıldırım, 4 iş adamına mesaj atarak 'aday ol' çağrısında bulundu.

"BAŞKANLIK İÇİN HAZIR MISINIZ?"

Arslan söz konusu gelişme hakkında şunları söyledi:

"Geçtiğimiz sezon, “Seni taraftar ile göndereceğim” diyerek Ali Koç’a mesaj gönderen eski başkan Aziz Yıldırım çalışmalara başladı.

Yıldırım, çok ünlü 4 Fenerbahçeli iş adamına mesaj gönderdi.

- Başkanlık için hazır mısınız? Hazırsanız çalışmaya başlayalım.

Bu 4 isimden henüz bir yanıt alabilmiş değil. Ama “Hayır” yanıtına karşın da ‘B planı hazır.’

Gerekirse kendisi aday olacak. Şimdiden eski arkadaşlarıyla bir araya geliyor. Bunlar dün itibariyle Fenerbahçe’nin gerçekleri.

Yarın ne olur, hep birlikte göreceğiz..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN