Burak Elmas 'masaya yumruk vurdum' demişti: TFF yalanladı

Burak Elmas 'masaya yumruk vurdum' demişti: TFF yalanladı

TFF, Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın "Federasyon başkanının odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum" sözlerine ilişkin, "Elmas’ın federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, ’masaya yumruk vurma’ ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür" açıklamasında bulundu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, dün yapılan Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda, "Federasyona gittim. Bazen her şeyi anlatamıyorsun. Anlatırsam yer yerinden oynar niye dedim? Hocama 2 maç daha az versinler diye. Federasyon başkanının odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum. Bunları anlatmadım" ifadelerini kullanmıştı.

''MASAYA YUMRUK VURMA’ VE BAHSETTİĞİ DİYALOGLAR HAYAL ÜRÜNÜDÜR''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden Burak Elmas'ın o sözlerine ilişkin açıklama yayımladı:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas’ın, 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, üyelerin eleştirilerine yanıt verdiği konuşmasında, federasyonumuzu ziyaretine ilişkin olarak açıklamaları olmuştur. Elmas’ın federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, ’masaya yumruk vurma’ ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür. TFF Başkanı’nın odasında, kurumlara yakışır şekilde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, sürekli ’Yer yerinden oynar’ yaklaşımıyla hareket edilerek, federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma çabalarını kabul etmemiz mümkün değildir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN